1 Mart 2013 Cuma

Sevgili Blogum,
Uzun zamandır yazamadım farkındayım ama evde internetim yoktu :( sanırım defter günlüğünü inretnet günlüğünden de ayıran bu :) netin yoksa günlüğünde yok...neyse ki şimdi sorun çözüldü ve daha yeni yeni ısınmaya başladığım bloguma geri dönebildim.

Neler olmadı ki,yolunu beklediğim eşimin görevi bitti... artık evimizde.
buarada sağlıklı düşünemiyorum çünkü alt komşum ortalığı yıkıyor. yaşlı bir teyze ve alzeimer hastası. Oğluyla yaşıyor,oğlu evde yalnız bırakıp gidiyor .o da bütün gün kapıları yumrukluyor,bağırıyor... üzerinden kilitliyormuş,çıkıp gitmesin diye. bende yanına gittiğimde biz burada oturmuyoruz urfadayız çok uzaktayız falan diyor. çok üzülüyorum. benden başka kimsenin gitmemesi herkesin bu durumu kanıksamış olması da ilginç. sessizce kapının önünden geçiyorlar ,duymamazlıktan geliyorlar,deliymiş yazık diyorlar. Biz toplum olarak ne zaman böyle olduk acaba ?
oğlunu arayıp anneniz panik oldu sanırım dediğimde 1-2 saate gelirim diyor rahat rahat,anlamadığım o da bu duruma alışmış,ve kendini çekmiş onun unutkan dünyasından.Allah yardımcısı olsun her ikisinde ne diyeyim.
O kadar yazmadım yazmadım böyle bir giriş yaptım farkındayım ama etkileniyorum:( en iyisi ben çıkıp biraz yürüyüş yapayım,hava da çok güzel,ooooh miiiiiiiis:)

4 yorum:

  1. Ahh kuzum yaa, ama ne yapsın oğlu, br şekilde hayatına devam etmek zorunda. Dertler ve acılar hep bi şekilde zamanla kanıksanmıyor mu ki; ona da zaman herşeyin ilacı diyorlar:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen kardeşim, bende artık sessizce dinliyorum yanına gitmiyorum,gitsem de beni tanımıyor,tanıyor,korkuyor...:( Allah kimsenin başına vermesin ..

      Sil
  2. Sevgili Nazenin, yazını okumayalı olmuş bir hayli zaman gerçekten. Ben de bir ara sana uzun uzun apartmanda yaşanılanları anlatmak isterim, kesinlikle bir arada yaşama hadisesi çok zor. Asla kolay değil. Senden daha çok havadis duymak dileğiyle, sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba,artık daha sık yazmaya ve okumaya çalışacağım,maalesef hala teyzenin feryatları devam ediyor,sanırım ben de diğer komşular gibi bu duruma alışmaya başladım :(

      Sil