30 Mart 2013 Cumartesi

H&M Antalya ya Hoş geeeldiiiin :)

 Nazenin Antalya dan bildirir:

* Sabah ilk işimiz bana çalışma odası haline getirmeye çalıştığımız oda için masa vs almaya gitmek oldu lakin bir türlü istediğim masayı bulamadım. Hatta yemek odalarının,çalışma odalarının,mutfak masalarının hepsine oturdum oturdum denedim ,yok ,benimseyemedim bir türlü ve en sonunda sanayi taraflarında büro mobilyaları satan bir yerde öğretmen masası olarak satılan masayı beğendim ve sandalyesiyle birlikte aldık ama hem de nakliye dahil ikisi 180tl :) Ucuz olma nedenini bende anlayamadım,fazla sorgulamadım da artık .Gitmek almak isteyenler için yer : Antalya Eski Sanayi sitesine girmeden önce solda olan Ceylan Mobilya...Gerçekten 140 cm uzunluğu olan kocaman masa,her yerde 350 civarıydı en ucuz. 

Okullara yapıp gönderiyorlarmış... Yarın geldiğinde fotolarını paylaşırım.

*Günün diğer kısmı ismi Antalya ya açılan yarı açık Avm Olan Erasta ziyaretimizdi. Henüz tamamı bitmese de ferah özellikle bahar havasında muhteşem bir avm olmuş .Antalyalılar için özel olmasının nedeni bence H&M ...yıllardır neden burada da yok derken şimdi var artık. Açılışa özel indirimler vardı fakat çoook kalabalıktı. Çiçek desenli bir elbiseyi çok beğendim fakat kuyruk 5 m vardı kabinlerde. Yazın bakalım nasıl olacak sıcakta :)
*Uzun zamandır yazamama nedenim netimiizn olmamasıydı fakat şimdi bu işi hallettik.Superonline turkcell
Fiber nete gel kampanyası,sınırsız,40 lira,24 ay tahahhütlü,herhangi bir ücret yok(damga vergisi hariç) Bu konuda da adil kullanım kotası çıkmış,şu an 20 mhps hız söz konusu fakat aşarsak hızımız düşecekmiş. Sınırsız tüm internetlerde bu varmış,yeni öğrendim fakat şu bir gerçek,hepsi ttnet tabanını kullanmasına rağmen en yavaş ttnet imiş aralarında. Güzel bir kampanya olmuş,3 aylık digiturk paketi de hediye,fakat biz bağlatmayı düşünmüyoruz :)

* Uzun zamandır yazmayınca her şey birikti sanki...:)

Artık netim olduğuna göre paylaşımlara devam...

Sevgi ve sağlıkla <3








2 yorum:

  1. Canım saçının rengi ne güzel olmuş, bu kadar açık renk olduğunu anlamamıştım diğer fotolardan. Ama güzel de olmuş. Çalışma masanda bol ve mutlu çalışmalar dilerim. H&M'iniz hayırlı olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçlarım gün gün açılıyor sanırım :) Boyama vakti geldi aslında. H& M diye diye sonunda açıldı :) henüz tam anlamıyla gezemedim,alırsam paylaşırım burada kardeş :)

      Sil