15 Mart 2013 Cuma

Düğüm Çözücü Spreyler-Keranove,Pantene,Elseve Fiyaskosu

Günaydın,günaydın,günaydın.
Sabah sabah hemen yazmalıyım dedim çünkü yine netin kotası bitmek üzere:( 4Gb internet 10 günde bitiyor nasıl iş bu anlamadık,ne film izliyoruz ne de müzik indiriyoruz, neyse :)
 1. Keranove Düğüm Çözücü Sprey:
Normal saçlar ,nemli saça masajla uygulanan kokusu çok güzel olan,paraben içermeyen bir sprey. Sanırım iyi yanları da bunlar çünkü ne düğüm çözüyor ne saçı yumuşatıyor ne de parlakllık veriyor. Eugeneu Colur marka saç boyasını denemiş,memnun kalmıştım,bu ürünü de denemek istedim,ve çok da başarılı olmadığını anladım :) Ürünleri çok ucuz değil,bu sprey 24 tl idi,eğer kokusu hoş olan bir sprey arıyorsanız alınabilir.


2.Pantene,Onarıcı ve Bakım terapisi,iki fazlı onarıcı sprey

Üzerinde ne yazıyorsa onları gerçekleştiremeyen sprey kısaca. Sözde anında ışıltı,kolay taranma ve güçlü saçlar...Peeeeeh demek istiyorum :)

3.Elseve  Yıpranmış Saçlar için Onarıcı Bakım Spreyi

Bunları sanırım bilerek şampuanların yanında veriyorlar,zira gidip bu rünü beğenip de alan yoktur. Ellerinden çıkarmak için de şampuana iliştiriliyor. Ne kokusu güzel ne de saçta bıraktığı etki. Saçı kurutuyor,ilk kullanım da yapış yapış etki bırakıyor.


Bu ürünlerin hepsi içinde pro-keratin olduğunu iddia eden ürünler. Markalar güzel evet ama bu spreyleri kullanmak ,saça kolonya sıkmaktan farksız ... Bu konuda en etkili ürünü de buldummm ayrıca :)

Hakikaten saçlarımı yeniden dirilten ürünü de paylaşacağım :)

Sevgilerle  <3

6 yorum:

  1. Bunları hiç denemedim sadece gliss kullandım.Ondan da memnunum şimdilik.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gliss de güzeldi evet :) Bunları ne yapsam diye düşünüyorum ben de :) 3 ünü karıştırsam anca adam edecek :P

      Sil
    2. Pantene ve Loreal'i denedim ve aynı görüşleri paylaşıyorum. Hatta Lorea^l'in ürününü bitiremeden attım:) Bence de en iyisi Gliss :)

      Sil
    3. Bakım kremini keşfettikten sonra spreye lüzum kalmadı kardeş,yarın paylaşacağım :)

      Sil
  2. john frieda'nın küçük kırmızı bi spreyi var düğüm çözücü. tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Ben Elseve kullanıyorum aylardır ve gerçekten çok memnunum. İki hafta kullanmasam saçıma dokunmak bile istemiyorum. Ne yağlandırıyor, ne yapıştırıyor... Ne ağırlaştırıyor. Saçlarım yumuşacık. Bence Elseve kullanmamışsın... Ev arkadaşlarımın hepsin de var kimse de şikâyetçi değil.. Elseve ürününü nemli saça uygulayıp beş dakika havluda nemiyle bekletiyorum. Düzleştirdikten sonra da elime hafifçe sıkıp elimle uyguluyorum. Elektriklenme diye bir şeyle karşılaşmıyorum hiç.

    YanıtlaSil