30 Mart 2013 Cumartesi

Bath and Body Works parfümü,bahar gibi

Uzun zamandır paylaşmak istediğim Bath and Body Works un baş tacı parfümü Black raspberry Vanılla...

Kokusu şekerli tatlı bir koku...Ben koklamadan önce vanilya kokusunun çok baskın geleceğini düşünmüştüm fakat öyle değil, bahar gibi kokuyor sanki...Bahar gibi... Ağır kokulardan hoşlanmayanlardansanız hafif tatlı ekşi kokusu hoşunuza gidecek.
Benim için önemli diğer unsuları ise;
Alkol oranının çok az olması ve cilde temas ettiğinde kesinlikle allerji, kırmızılık vs gibi tahriş etmemesi ...Sağlık Bakanlığı onaylı bir parfüm  ,doğal ürünlerden elde edilmiş, Avon un sadece tarım bakanlığı onaylı olan parfümlerinden hem daha kaliteli hem de daha kalıcı...

Bence diğer önemli olan kısmı ise bu firmanın ürünlerinin hiçbirini hayvanlar üzerinde denememesi...Çoğu kişinin böyle bir şeyin varlığından bile haberdar olmadığına  biliyorum bu konuya dikkat etmek fazla hassasiyet gibi gelebilir ama interneti biraz gezip bakarsanız hayvanların kozmetik fabrikaları tarafından nasıl telef edildiğini göreceksiniz .Bath and Body nin Özellikle üzerinde bandrolü var ve inşallah Türk firmaları da bu konuya dikkat eder :)

Hazır bahar geliyor ve yenilenme duygusu içerisinde iseniz bu parfümü denemelisiniz...Harikaaaaa<3

6 yorum:

  1. Vanilyalı kokuları çok seviyorum.Merak ettim ama Ankara'da mağazaları yok sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef yok, Antalya ve İstanbul da var...Rossmaan da orada var burada yok :))) İstanbul dışında hepsini bir arada bulmak zor gerçekten :)

      Sil
  2. Ohh mis gibi kokusu buralara kadar geldi. Bu arada ben seni çooook özledim kardeş:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seni çok özledim canım kardeşim ....

      Sil
  3. uzaktaki kardeşler birbirini özler ki

    YanıtlaSil