31 Ocak 2013 Perşembe

Ve Güzel Cuma ,Sen Nelere Kadirsin ...!

Neden mi böyle söyledim ? :) İşte cevabı...Cuma gününün gezegeni Venüs...Yani güzelliği simgeleyen ünlü venüs...REngimiz PEMBE...
Bazı kaynaklarda turkuaz ,açık mavi desede ben pembenin bu güne yakaışacağını düşünüyorum.
Boğa ve terazi burcunun günü ayrıca...Yarın için ilişki, güzellik ve parayla alakalı isteklerin  çabuk netleşteği söyleniyor. En sevdiğim renklerden biri olan pembe ...İNSANIN İÇİNİ AÇAN,YUMUŞATAN,SAKİNLETEN,MİS GİBİ BİR RENK...

Ayrıca , Pembenin ağrıyı azalttığı konusunda ciddi ciddi araştırmalar. Hastanelerde tercih edilen bir renk olmaya başlamış sırf bu yüzden. Başı ağrıyan biri odaklanıp pembe bir duvara baktığında ağrıda azalma oluyormuş. Pek başı ağrımayan biriyim,bunu henüz deneyimlemedim :)


 Adil Işık koleksiyonu...Harikalar...
Yarın takacağınız pembe bir fular,pembe taşlı yüzükler,kolyeler,kışı bahara çevirecek,sizi de venüsün enerjisiyle güzelliğinize güzellik katacak..Buna inanın ...:)

Cuma gününüz şanslı bereketli aşkla dolu geçmesi dileğiyle..

Sevgiler :)

5 yorum:

  1. Ben pembe ve bordoyu bir arada kullandım bugün. Bordo tayt ve üzerine pembe kazak. İki renk çok yakışıyor birbirine:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) eveeeet,güzel uyum ....enerjisi yüksek ...

      Sil
  2. döktürmüşsün yine bebeğim :) ben de siyah pantolon ve pembe gömlek giyerdim. harika olurdu :) biz erkeler için de pembe tarz uyumlar çıkarabiliriz ;))

    YanıtlaSil
  3. bende bayılırım pembeye bol bol da tercih ederim
    paylaştığın görsellerle cumama renk geldi vallahi

    YanıtlaSil
  4. ne güzel....pembe sanırım doğduğumuzdan bu yana vazgeçilmez rengimiz :)

    YanıtlaSil