30 Ocak 2013 Çarşamba

Güzel Toprak Renkleri Perşembe Günü Giyilmeli

Merhaba,
Bugün öyle güzel bir gündü ki...Hava önce açtı,tam açtı ne güzel derken bir bulut geldi. Tüm Antalyayı kapladı..Ünlü çarşamba pazarına gittik annemle beraber.O kadar kalabalıktı ki,pek birşey beğenip de alamadık. Tezgahlarda genellikle okul üniformaları vardı. Yazık dedik annemle içimizden ...Arkalarında hep okul isimleri,önlerinde armaları... Ama yeni MEB Bakanımız Nabi Bey in bu serbestlik konusunda fikirleri farklıymış. Geri alınabilirmiş...O zaman bu yok pahasına satılan formalar ne olacak bilemiyorum...

Gelelim,perşembe günü rengimize  ;toprak tonları...Herkesin dolabında mevcuttur. Bu arada benim gibi kararsız bir terazi burcuysanız bu uğurlu renk olayı öyle güzel çözüyor ki işi...Normalde dolap karşısında epey vakit kaybeden biriyimdir .Hatta dolabın karşısında giyecek bir şey bulamıyorum diye ağlamışlığım bile vardır :) Şimdi geçti çok şükür...Bu toprak tonları skalasını koydum ki sadece kahverengiden ibaret olmadığını görelim :)


Doğanın bir parçası olduğumuzu zaman zaman unutuyoruz... Hırçınlaşıyoruz,egolarımız devreye giriyor... belki bir gün anlarız ellerimizle yok ettiğimiz doğanın zarafetini...

Sevgilerle ...

9 yorum:

  1. Senin şu renk işi bağımlılık yapacak bende, İnan girip girip baktım bloğuna yarın ne renk giyeceğiz diye:) yazdın ohhhh şükür rahatım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Canım kardeşim,aynı durum bende de söz konusu ...Dolabın bir köşesine yazıp yapıştırdım,ne renk giyilmeli ne takılmalı diye...Gerçekten işe yaradığına bizzat şahidim...:D
      Ender Saraç geçen gün Tv de bahsediyordu hatta, kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ,ben bile kravat renklerimi böyle seçiyorum diye :)

      Örneğin yarının takıları genellikle büyük taşlı mistik yüzükler,gümüşler...

      Daha devam edecek bu yazı serüvenim...Cuma günü için özel yazı ve kombin hazırlıyorum şimdiden :)

      Sil
  2. Nazenin Hanım, ben de çok ilgilenir ve severim hem renkleri hemde mistik bağlarını hep merak etmişimdir, iyi oldu bu yazı, bunları Bizlere aktarmanız iyi oldu, biraz ilgilenmiştim geçmişte ama detaylı incelemeye araştırmaya vaktim olmadı, Cuma'yı merakla bekliyoruz o halde;) sevgiler:).

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba,
      Cuma günü en dinamik en güzel gün :) Kombin hazırlamaya çalışıyorum umarım iyi olur :)

      Sil
  3. bebeğim ben hergün aynı renkleri giyiyorum mecbur :D ki zaten hep bayanlara çalışıyorsun ya baylar için yok mu bişi :)renklerin uyumunu güzel yakalıyorsun ancak bunlar bence bayanlarda bu kadar hoş böyle. bi erkeğin giyim uyumu belli çerçevede olabilir sanki ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin için kombin yapıcam yakında...çok yakında :)

      Sil
  4. bebeğim renklerin uyumu çok güzel ve bunlar bayan üzerinde harika dururlar ancak baylar için tavsiye yok mu :D hep bayanlara çalışıyorsun :) ben beğenerek takip ediyorum ve süper tarzlar çıkıyor ortaya ancak bi erkek için belli renklerde uyumlar sağlanabilir diye düşünüyorum. bayanlar kadar çeşitli kombinasyon çıkmaz diye düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Csanım benim artık sıkıldın dimi bayan incik boncuklarından ...:D

      Sil
    2. sıkılma diil de, ben de istiyorum moda fikirlerinizden bizimle alakalı olan :))

      Sil