29 Ocak 2013 Salı

Güzel Çarşamba GEL Bana :)

renkler renkler renkler....İyi ki varlar hayatımızda...Yarın çarşamba, haftanın ortası. Bu hafta bitiyor. Bugün kırmızı rengimizdi,pozitif,ışıl ışıl olmuştuk. Yarına gelince....

Çarşambanın güzel rengi YEŞİL ... yarın nereye gidersek gidelim ,iş yeri,alışveriş merkezi,spor salonu neresi olursa olsun bir şekilde yeşili kullanalım... KENDİNİZİ İNANIN ÇOK İYİ HİSSEDECEKSİNiZ. DANA ENERJİK VE DAHA ŞANSLI BİR GÜN SİZİ BEKLİYOR:) Ben de bayıldığım  gömleği kombinledim. pantolon,gömlek Mango,çanta Burbery :)

Eğer alternatif üretemiyorsanız,yeşil ojeler de gününüze renk katacaktır ....
ESTEELAUDER iN nemlendiricisini de eklemeden edemedim .Kardeşimin daha önce tavsiye ettiği bir üründü,indirime girdiğinde mutlaka edineceğim :)

Herkese bol renkli günler :)

6 yorum:

  1. Wuwwww süpermiş,özellikle gömleğe bayıldım . Yarın ben de yeşil giyineyim öyleyse :)

    YanıtlaSil
  2. Aynen gömleğe ben de bittim,tablo gibi resmen :) yarın evet yeşil enerji aura rengi hem de...şanslı bereketli bir gün seni bekliyor :)

    YanıtlaSil
  3. sevgili eşim. canım aşkım ;) bugunkü kombinasyon da harika. özellikle gömlek konusunda elvana katılıyorum;) kollar tropik havalı desen, ortası sade beyaz, çok hoş. ancak çantanın tarzı ve rengi konusunda alternatifler düşünülebilir diye geçirdim aklımdan :) öpüyorum seni ;)

    YanıtlaSil
  4. Aşkım , zıtlık iyidir...Siyah-beyaz gibi :)

    YanıtlaSil
  5. Aa güzel seçimler:) çok sevdim bu kombini..

    YanıtlaSil