30 Nisan 2013 Salı

Kurtul!

Bu aralar hayatımın en sade, en durgun zamanlarından... Klasik bir terazi burcu olarak, takıp takıştırdığım sürüp sürüştürdüğüm her şeyden olabildiğince arındığım, dolabımda yıllardır olan kıyafetlerden kurtulduğum, dostluklarına anlam veremediğim, yıllardır bencilliklerinden yorulmuş arkadaşlarımdan uzak, yalın,güzel mi güzel bir dönem ...
Meğer ne yükmüş insana...Evdeki halıları bile kaldırdım ...Yok abartmadım evi boğan ,hayatımı boğan her şeyden kurtuldum ... Bütün gün boyunca nereye gitsem elimden düşmeyen telefonum aklıma bile gelmiyor, sadece canım eşim ve canım ailemle konuşuyorum. Terazi burcunun bitmek bilmeyen arkadaş sevgisine de artık bir farkındalık yaratıp dur dedim ,zira çok da iyi ettim....
Sanırım bunun nedeni insanın gerçekten sevdiği, güvendiği ,yeri geldiğinde en yakın arkadaşı dostu olan eşinin varlığı... Yıllar önce tanısaymışım demek ki hayatımın ne iyi olacakmış değil mi?
<3 sevgi pıtırcığına bağlamayacağım tamam tamam ,sustum :)
Sadece eğer kendini kötü hissediyorsan,şimdi şu an, git ve kıyafet dolabını temizle,çok iyi gelecek!

8 yorum:

  1. kurtul tabiki de aşkım. tüm sıkıntılardan. kurtul ki güzelliklerden keyf alabilelim. ben senin hem eşin hem de en iyi arkadaşınım canım aşkım benim.

    YanıtlaSil
  2. Ben de dün kıyafetlerimi düzenledim ve bir kocaman poşeti ihtiyacı olanlara verilmek üzere hazırladım. Hem dolabım hem ben rahatladık. Hahha yoksa kardeşmiyiz:) Bu arada ben dost görünen yüklerden arınalı çok uzun zaman oldu. Şimdi sadece bir iki kişi var hayatımda dostum dediğim, onlarda çok uzaktalar ama dostum olarak kalacaklar hep:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Antalya okadar sıcak ki benim tekrar düzenlemem gerekecek...bırak uzun kollu giymeyi yazlık tüm elbiseler etekler giyiliyor artık.:)

      Sil
    2. Kuzucum Ankara'da da giyiliyor artık:)

      Sil
  3. Bir deee, Mehmet'le olan diyaloğunuza bayılıyorum. Allah bozmasın, hep mutlu olun siz!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kardeşim zaten sen ve o olmasanız,bu hayat çok zor olacak :) iyi ki varsınız :)

      Sil
    2. SEn bitanesin, öpüyorum bebemmm:)

      Sil